Bami goreng paistetun munan kera
Muutamalla indonesialaisella ainesosalla valmistat tämän nopean ruoan. Sambal oelekin ja makean ketjap manisin löydät tavallisesta kaupasta eksoottisten tuotteiden kohdalta.
Neljälle
- 250 g kananfileetä
- 250 g munanuudeleita
- 1 tl neutraalia öljyä
- ½ purjo
- 250 g pakastettuja wokvihanneksia
- 4 kananmunaa
- 1 tl sambal oelekia
- 2 tl ketjap manisia
Valmistusohje
1. Sulata wokvihannekset puoliksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuutioi kana pieniksi paloiksi, viipaloi purjo ja halutessasi pilko wokvihannekset pienemmiksi. Kuumenna öljy ja paista kana. Lisää purjo ja vihannekset ja paista muutama minuutti. Mausta sambal oelekilla ja ketjap manisilla, lisää nuudelit ja sekoita.
3. Paista munat. Jaa nuudeliseos neljälle lautaselle ja asettele paistetut munat päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti