Babytuulihatut
Kevyitä, pieniä naposteltavia – häviävän hyvää.
30 kpl
- 1 pkt tuulihattutaikina-aineksia
- 1 tuubi sinihomejuustokreemiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile taikina pieniksi palloiksi ja paista ne kypsiksi uunin keskitasolla n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
2. Tee pohjiin pienet reiät ja paina sisään juustokreemiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti