Julkaistu
Riisi à la Malta on ihanan maukas ja täyttävä jälkiruoka. Mainio tapa hyödyntää ylijäänyt riisipuuro. Appelsiinit virkistävät kokonaisuuden.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle-kuudelle
- 3 dl kuohukermaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 4 annosta keitettyä riisipuuroa
- ½ dl kidesokeria
- 2 appelsiinia
- viinirypäleitä
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma vaniljasokerin kanssa ja kääntele mukaan kylmä riisipuuro sekä sokeri.
2. Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja, halkaise viinirypäleet.
3. Sekoita osa appelsiineista ja viinirypäleistä riisiin, käytä loput koristeluun.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.