Mainos
Mainos

Riisi à la Malta on ihanan maukas ja täyttävä jälkiruoka. Mainio tapa hyödyntää ylijäänyt riisipuuro. Appelsiinit virkistävät kokonaisuuden.

Neljälle-kuudelle

  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 4 annosta keitettyä riisipuuroa
  • ½ dl kidesokeria
  • 2 appelsiinia
  • viinirypäleitä

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma vaniljasokerin kanssa ja kääntele mukaan kylmä riisipuuro sekä sokeri.

2. Leikkaa appelsiinista kalvottomia lohkoja, halkaise viinirypäleet.

3. Sekoita osa appelsiineista ja viinirypäleistä riisiin, käytä loput koristeluun.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.