Appelsiinimansikat

Valmista tämä jälkiruoka kun mansikat ovat hienoimmillaan. Tarjoile jäätelön tai kerman tai pienten mantelipikkuleipien kera.

Kuudelle

  • 2 l mansikoita
  • 2 appelsiinin kuori ja mehu
  • ½ dl appelsiinilikööriä
  • mantelilastuja
  • 2 rkl tomusokeria

Valmistusohje

1. Laita mansikat kulhoon. Suikaloi appelsiininkuori ja purista mehu.

2. Kaada 2 dl appelsiinimehua sekä likööri mansikoiden päälle. Laita jääkaappiin maustumaan 2 tunniksi.

3. Ryöppää appelsiininkuori nopeasti ja ripottele kuorta sekä manteleita mansikoille. Sihtaa päälle tomusokeria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!