Aperitiivi korianterista ja spumantista

Kuka uskoisi, että korianteri ja kuohuva Asti Spumanti -viini voisivat olla näin herkullinen yhdistelmä!

6 hengelle

  • 1 pullo (750 ml) italialaista Asti Spumanti -viiniä
  • 1 lime
  • sidottu kimppu korianteria

Valmistusohje

Tämä aperitiivi on täydellinen ruokahalunherättäjä.

- Purista huolellisesti limen mehu kannuun. Lisää korianterinoksat ja survo hieman.

- Lisää joukkoon erittäin viileä pullollinen Martini & Rossin Asti Spumanti -viiniä.

- Sekoita.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja