Aperitiivi korianterista ja spumantista
Julkaistu
Kuka uskoisi, että korianteri ja kuohuva Asti Spumanti -viini voisivat olla näin herkullinen yhdistelmä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
6 hengelle
- 1 pullo (750 ml) italialaista Asti Spumanti -viiniä
- 1 lime
- sidottu kimppu korianteria
Valmistusohje
Tämä aperitiivi on täydellinen ruokahalunherättäjä.
- Purista huolellisesti limen mehu kannuun. Lisää korianterinoksat ja survo hieman.
- Lisää joukkoon erittäin viileä pullollinen Martini & Rossin Asti Spumanti -viiniä.
- Sekoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan