Mainos

Ystävänpäivän drinkkihitti – samppanja-frappe!

Kuplajuomien kuninkaasta eli samppanjasta valmistettu slushie-tyylinen drinkki on ystävänpäivän mahtavin juomavalinta. Lue helppo valmistusohje!

Oletko miettinyt, mitä tarjoilisit sydänkäpysellesi lauantaina ystävänpäivän kunniaksi? Enää ei tarvitse pohtia! Aidosta samppanjasta valmistettu jäähiledrinkki on ehdottomasti ystävänpäivän tyylikkäin juomaidea.

Tarjoile samppanjadrinkki jälkiruoan asemasta laadukkaan konvehdin kera ja voitat takuulla treffiseuralaisesi suosion puolellesi!

Näin teet samppanja-frappeja

Täytä viinin jäähdytysastia jääpaloilla. Lorauta sekaan tilkka kylmää vettä ja kaada jääpalaveden sekaan merisuolaa. Laita sitten jäähdytysastiaan avaamaton samppanjapullo. Pyöritä pulloa astiassa reippaasti muutama minuuttia. Poista korkki ja peitä pullon suuaukko servetillä tai kankaisella liinalla. Pyörittele pulloa vielä tovi astiassa. Valuta jäähileinen samppanja pullosta suoraan tarjoiluastiaan. Esimerkiksi laakea drinkkilasi toimii hyvin!

Vinkki: Hätä ei ole tämän näköinen, jos et omista jäähdytysastiaa. Täytä lavuaarin pienempi allas jääpalavedellä ja suolalla ja jäädytä juoma siellä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja