Simppelin valloittava kuha-annos on frittauksesta huolimatta raikas.
Frittiruoissa tulee ensimmäisenä mieleen rasvaisuus ja epäterveellisyys. Tässä fressi vaihtoehto kuhasta, joka maistuu milloin vain. Saat toki runsautta lisää tekemällä vielä lisää lisukkeita, mutta tällaisena raikkaan kurkkusalaatin, limemajoneesin ja vaikka muutaman salaatinlehden kanssa tarjoiltuna annos maistuu mielestäni parhaimmalta. Tästä voi tehdä helpolla myös ruokaisamman salaatin ja laittaa ainekset salaattipedin päälle.
VINKKI! Voit korvata kuhan millä tahansa vaalealihaisella kalalla.
HUOM! Uusimmat ruokaseikkailut näet Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) sekä Twitterissä.
Yrttistä frittikuhaa kurkkusalaatilla ja limemajoneesilla
4 hlölle
500 g kuhafileetä tai muuta vaalealihaista kalaa
1-1,5 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa, kevyesti vispattuna
3-4 dl korppujauhoja
1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. ruohosipulia, persiljaa, basilikaa
auringonkukka- tai rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria
