Yleisimmät kahvimokat: Ethän kaada pois vanhaa kahvia?

kahvi
Shutterstock

Sorrutko sinäkin Buzzfeedin videossa esiteltyihin yleisiin kahvimokiin?

Voiko kahvinjuonnissakin sortua virheisiin? Kyllä voi, sillä joillekin kahvirutiineille on parempiakin vaihtoehtoja. Lue!

1. Kaadat pois kahvinjämät

Älä ihmeessä kaada lavuaariin pannun pohjalle jäänyttä kahvia. Kaada kylmennyt kahvi sen sijaan jääpalamuotteihin ja laita se pakastimeen. Seuraavan kerran, kun mielesi tekee jääkahvia, laita lasiin haluamasi vahvuuden mukaan pakastamiasi kahvikuutioita ja kaada päälle maitoa.

2. Juot puoliväkisin kitkerää kahvia

Jos kahvisi maistuu kitkerältä, voit parantaa sen makua hyvinkin yllättävällä keinolla. Sirottele kahviin ripaus suolaa ja kokeile hörpätä uudelleen! Suola estää kieltäsi maistamasta kitkeryyttä.

3. Hukutat kahvisi sokerisiin makuaineisiin

Jos nautit kahvisi siirappisen makeina, kannattaa harkita seuraavaa vaihtoehtoa. Jauha jo kahvipapujen joukkoon makeita ja luonnollisia aineita, kuten kanelitankoja tai appelsiininkuorta.

4. Lisäät kahviisi kylmää maitoa

Älä kaada maitoosi kylmää maitoa suoraan purkista. Tee sen sijaan kahvin päälle herkullinen lattevaahto. Kaada purkki puolilleen maitoa ja laita kansi päälle. Ravista purkkia voimakkaasti puolen minuutin ajan. Laita sitten purkki puoleksi minuutiksi mikroon. Lusikoi lämmin herkkuvaahto kahvisi päälle!

5. Juot vanhaa kahvia

Jos juot aina vahingossa vanhaa kahvia, testaa seuraava niksi. Laita kaksi kertakäyttömukia päällekkäin ja kirjoita alemman reunaan kellonajat ja merkkaa ylemmän kupin reunaan nuolella ajankohta, jolloin kahvi on keitetty. Näin voit käännellä ylempää kuppia aina oikeaan kellonaikaan kahvinkeittohetkestä riippuen. Yksinkertainen ratkaisu esimerkiksi työpaikan taukohuoneeseen. Katso niksi tarkemmin alla olevasta videosta.

Katso Buzzfeedin video:

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse täysversio sivun alalaidasta.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja