Yksi tähti katoaa! Suosittu Michelin-ravintola sulkee ovensa Helsingissä

Keittiömestari Sasu Laukkonen (vas.), Dora Grön, Arttu Lindholm ja Kimmo Käck Ravintolan Chef & Sommelierin keittiössä Helsingissä, 12. helmikuuta 2013. Suomen gastronominen seura on valinnut ravintolan Vuoden ravintolaksi.
Keittiömestari Sasu Laukkonen kaipaa uusia haasteita.

Arvostettu helsinkiläinen Michelin-ravintola Chef & Sommelier sulkee ovensa, kertoo ravintoloitsija-keittiömestari Sasu Laukkonen tiedotteessaan. Ravintolan tilalle on tulossa uusi konsepti.

Vuonna 2014 Michelin-tähden saanut ravintola Chef & Sommelier sulkee ovensa kesäkuussa Helsingin Huvilakadulla. Keittiömestari Sasu Laukkonen kertoo avoimessa tiedotteessaan nyt olevan aika uusille haasteille:

"Chef & Sommelier -ravintolalla, meillä, on ollut mieletön kasvutarina vuodesta 2010 aina tähän asti, kiitos siitä Teille.

Me olemme saaneet olla mukana vaikuttamassa suomalaiseen ruokakulttuuriin, olemme saaneet olla pioneerin roolissa monenlaisissa kuvioissa esimerkiksi villiyrttien sekä kasvisruoan edistämisen kanssa, ja olemme saavuttaneet paljon enemmän kuin mitä alun perin lähdimme hakemaan.

Tuplakiitos.

Mieletöntä!"

”Eteenpäin ei voi mennä peruutuspeiliin katsomalla”

Laukkonen haluaa uudistaa ravintolan, jotta sekä asiakkaiden että hänen oma mielenkiintonsa säilyisi..

– Ja juuri siksi haluan alkaa tarjota uudenlaisia kokemuksia uudella innostuksella. Voin ilolla kertoa, että olen lähdössä viemään kaikkea oppimaamme elokuun alusta 2017 uudelle tasolle uusitussa Huvilakadun tutussa ravintolatilassamme entistä tiiviimmällä ja paremmalla konseptilla. ”Eteenpäin ei voi mennä peruutuspeiliin katsomalla”, sanoi ystäväni, ja näinhän se on.

Vuonna 2013 Vuoden ravintolaksikin valittu Chef & Sommelier on auki 22.6.2017 asti. Ravintolatilan tulevaisuudesta Laukkonen tiedottaa lisää kesäkuussa.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja