Yksi ainesosa, joka tekee munakokkelista täydellistä – mahtava makuyhdistelmä!

munakokkeli muna aamupala
Munakokkeli on hyvä ja proteiinipitoinen aamupala. Shutterstock

Worcestershiren kastikkeen suolaisuus toimii munakokkelissa.

Toiset suosivat kermaa, toiset lisäävät automaattisesti tomaattia. Joidenkin mielestä munakokkeli on parasta, kun sen paistaa pekonin rasvassa. Yksi tapa on lisätä mausteeksi worcestershiren kastiketta.

Kastikkeen valmistuksessa käytetään muun muassa anjoviksia, valkosipulia, etikkaa, melassia ja chiliä. Yleensä Bloody Maryn tai pihvin maustamisessa hyödynnetty kastike on ihanan suolainen.

Munakokkelin mausteena se toimii mainiosti. Jos lisäät worcestershiren kastiketta, ei muita mausteita juuri tarvitse. Munakokkelista tulee kevyesti savuisen ja lihaisan makuinen ja on maultaan taatusti täysin erilainen.

Lähde: Popsugar

***

0:34

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja