Yhdistää kaksi suosikkia: Fazer toi markkinoille uutuussuklaan – myynnissä vain muutamassa paikassa

Fazer suklaa
Fazerin uutuussuklaassa nähdään suomalaisten suosikkikeksi. Fazer

Kaksi suomalaisten suosikkia on nyt laitettu samaan pakettiin, kun Fazer toi markkinoille uuden Karl Fazer Domino -suklaalevyn.

Maitosuklaan ja klassikkokeksi Dominon yhdistelmä kuulostaa vastustamattomalta, mutta herkuttelijat joutuvat ainakin vielä näkemään hieman vaivaa saadakseen tätä herkkua käsiinsä.

Suklaakeksiä ja vaniljaa sisältävää Fazerin suklaalevyä ei nimittäin saa ihan joka kaupasta, vaan uutuutta on tällä hetkellä myynnissä vain Tallinkin ja Siljan, sekä Viking Linen laivoilla. Lisäksi uutuussuklaata saa ostettua Helsinki-Vantaan lentokentältä sekä Finnairin lennoilta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Osa suomalaisten elämää jo vuosikymmenten ajan

Sekä Domino että Fazerin Sininen ovat kuuluneet suomalaisten suosikkiherkkujen joukkoon jo vuosikymmenten ajan. Fazerin Sininen tuotiin markkinoille jo vuonna 1922, Domino-keksi muutama vuosikymmen myöhemmin vuonna 1953. Vuosien saatossa molemmista herkuista on nähty lukuisia erilaisia versioita.

Erilaisten makumaailmojen lisäksi Domino-keksejä on nähty myös Maraboun suklaalevyissä ja jäätelömakuna. 

Lähde: Fazer

***

0:23

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja