Tässä ne ovat! Fazer paljasti herkku-uutuudet: Kookos-suklaata, mokkapala-Omareita, Kismet ja Marianne yhdistyvät...

Fazer uutuudet
Fazerin uutuustuotteita vuodelle 2018. MTV

Fazer julkisti keskiviikkona ensimmäiset makeisuutuutensa vuodelle 2018. Mukana on tuttuja makuja uusissa muodoissa. 

Kerroimme marraskuussa Fazerin tuovan markkinoille odotetun Pätkis-suklaalevyn. Nyt makeisyritys tiedottaa, että uusi 99 gramman Pätkis-levy on tulossa kauppoihin ensi vuoden alussa muiden makeisuutuuksien ohella. 

– Pätkis-suklaapatukka on ollut suomalaisten suursuosikki jo lähes 40 vuoden ajan. Sen valmistus aloitettiin Fazerin Vantaan suklaatehtaalla vuonna 1978. Pätkis-patukoita myydään yli 12 miljoonaa kappaletta vuodessa ja se onkin vuodesta toiseen ollut kappalemäärässä mitattuna yksi Suomen myydyimmistä patukoista, Fazerilta kerrotaan. 

Pätkiksen lisäksi Fazer on tuomassa kauppoihin muun muassa uuden kookoksen makuisen Karl Fazer -suklaapatukan. Kookos on Fazerin mukaan yksi kuluttajien eniten toivomia makuja, joka kiinnostaa etenkin nuoria. Lisäksi uutuuksien listalla ovat mokkapalan makuiset Omar-karkit, Kismet Marianne -pallot, erittäin tuliset ja vegaaneille sopivat Turkinpippurit sekä Tutti Frutti Bananas -minipussin. 

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!