Yhden ainesosan kastike, joka muuttaa tähteet hetkessä monipuoliseksi ateriaksi – tätä on pakko kokeilla!

Tee herkullinen One pot -nakkipasta

Et tarvitse kuin kananmunan ja pannun muuttaaksesi edellispäivän tähteet herkulliseksi ateriaksi. Tämä vinkki kannatta painaa mieliin!

Poimi videolta resepti yhden kattilan nakkipastaan. 

Béchamel, velouté, espagnole, hollandaise ja tomaattikastike. Nämä ovat viisi ranskalaisen keittiön peruskastiketta, joiden avulla loihdit ateriasta kuin ateriasta herkullisen. Mutta tiedätkö, mikä on helpompi kuin mikään näistä peruskastikkeista? Paistettu kananmuna. Kyllä, luit oikein.

Kananmuna on kenties helpoin keino lisätä lähes mihin tahansa annokseen sekä makua että proteiinia. Erityisen hyvin paistettu kananmuna sopii muuttamaan pastan tähteet seuraavana päivänä monipuoliseksi ateriaksi. Jos et usko, kokeile!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Miksi toimii mille tahansa lisukkeelle

Laita laaja pannu lämpeämään. Lisää kuumalle pannulle tilkka öljyä tai nokare voita, ja riko kananmuna kuuman pannun toiseen reunaan. Lisää toiselle reunalle edellispäivän pastan tähteet ja sekoita niitä hieman.

Laita kansi päälle. Anna ainesosien lämmetä pannulla niin kauan, kunnes kananmuna on haluamasi kypsyinen ja pasta lämmennyt. Siirrä lämmennyt pasta kulhoon ja mausta mielesi mukaan. Nosta kananmuna pastan päälle ja nauti. 

Parasta tässä niksissä on, että tämän vinkin avulla voit luoda annoksen lähes mistä tahansa ylijääneestä lisukkeesta, kuten riisistä tai vihanneksista. 

Lähde: Health

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja