Wolt tekee "Netflixit" ja ottaa käyttöön kuukausimaksun – tällainen on uusi jäsenpalvelu

Wolt-kuski karkotetaan Suomesta - yhtenä perusteena epäuskottavan suuret tulot 2:20 Wolt-kuski karkotetaan Suomesta - yhtenä perusteena epäuskottavan suuret tulot
KATSO MYÖS VIDEO: Mohammed Musah tienaa Wolt-kuskina 5 600 euroa kuussa – se on liikaa, ja nyt hänet karkotetaan Suomesta.

Wolt lanseeraa oman kuukausimaksullisen jäsenpalvelunsa.

Lähettipalveluyhtiö Wolt aloittaa kuukausimaksullisen jäsenpalvelun. Wolt+-palvelu on lanseerattu jo Norjassa. Suomessa palvelu tulee käyttöön tänään Tampereella kaikille Woltin käyttäjille sekä osalle käyttäjistä kokeiluun Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa.

Palvelun jäsen voi tilata ilman kuljetusmaksua niistä lähialueensa kaupoista ja ravintoloista, jotka kuuluvat palveluun. Jäsenyys maksaa 9,99 euroa kuukaudessa.

– Uutta jäsenpalvelua voisi verrata vaikkapa Netflixiin, toteaa Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski tiedotteessa.

Aiemmin käyttäjät ovat maksaneet jokaisesta Woltin kuljetuksesta erikseen. Pankakosken mukaan jäsenpalvelua on toivottu yhtiöltä. Palvelu laajenee pääkaupunkiseudulla ja Turussa kaikille asiakkaille kesän aikana.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!