Viisi kertaa vahvempaa kuin Red Bull – uutuuskahvi piristää niin paljon, että voit unohtaa kokonaan nukkumisen

shutterstock_49548163
Maistuisiko maailman vahvin kahvi maanantain kunniaksi? Shutterstock

Juoma, jota tarvitset juuri nyt: maailman vahvin kahvi, Black Insomnia valtaa markkinoita maailmanlaajuisesti.

Vuonna 2016 Cape Townissa perustetun kahviyrityksen uutuustuote Black Insomnia on virallisesti saavuttanut maailman vahvimman kahvin tittelin. Kahvi on kehitelty yhteistyössä maailmankuulun kahvinpaahtaja Gerard ”Dr. G” Charlesin kanssa. Yritys onnistui paahtamaan robusta-pavuista pähkinäisen, pehmeän ja makean kahvin, jossa kofeiinia on enemmän kuin tarpeeksi.

Viisi kertaa vahvempaa kuin tavallinen kahvi tai Red Bull

Black Insomnia -kahvia myydään markkinointilauseella #SleepingIsCheating

Black Insomnia -kahvi ei sisällä lisättyjä kemikaalia, säilöntäaineita eikä sokeria. Sen sijaan se sisältää 17,5 milligrammaa kofeiinia kiloa kohden. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kupillinen maailman vahvinta kahvia sisältää 5 kertaa enemmän kofeiinia kuin tavallinen kupponen sumppia tai Red Bull -energiajuomaa. 

Coca-Cola -tölkkiin verrattuna Black Insomnia on jopa 20 kertaa vahvempaa!

Suomeen maailman vahvinta kahvia voi tilata nettikaupasta – jos et enää ikinä halua nukkua, eikä sinua häiritse mahdolliset kahvin aiheuttamat rytmihäiriöt. 

Lähde: CNNEpicurious

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja