Viaton kahvilareissu päättyi hämmennykseen – maito tarjoiltiin varsin kyseenalaisesta astiasta

Näin syntyy maailmalla trendaava punajuurilatte 1:10 Näin syntyy maailmalla trendaava punajuurilatte

Eräs nainen järkyttyi toden teolla tarjoilijan tarjoiltua hänelle vegaanista kauramaitoa varsin kyseenalaisesta maitokannusta.

VIDEO: Oletko jo kokeillut terveellistä trendikahvia; punajuurilattea?

Kauramaidolla kahvinsa tilannut Jane Thurnell-Read järkyttyi, kun hänen viattomalta tuntunut tilauksensa saapui pöytään. Sattumaa tai ei, kasviperäinen maito saapui pöytään lehmän utareen muotoisessa kannussa.

Kahvin tilannut nainen päätti avautua epäuskoisesta tilanteesta sosiaalisessa mediassa.

– Kahvilla ystävieni kanssa, ja minun kauramaitoni saapui tässä kannussa! Tarjoilijan moka! hämmentynyt nainen kommentoi tapausta.

Naista syytetään vegaanien maineen pilaamisesta

Vaikka nainen on saanut tapauksen tiimoilta paljon kannustavia viestejä, kaikki kommentit eivät ole pelkästään positiivisia. 

Osa kommentoijista on sitä mieltä, että tällainen valitus on yksi syy siihen, miksi vegaaneja vihataan. Tarjoilijoilla on kiireisessä kahvilassa taatusti muutakin tekemistä kuin miettiä, millaisesta kannusta maito kullekin asiakkaalle tarjotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Rauhoitu, se on vain kannu. Heillä sentään on kauramaitoa, eräs kommentoija toteaa.

Negatiivissävyttyneiden kommenttien vuoksi Jane halusi tarkentaa ja lisäsi päivitykseensä, että utareen muotoinen maitokannu ei saanut häntä vihaiseksi, vaan lähinnä huvittuneeksi. 

– Yhtään lehmää ei ole vahingoittunut kannun valmistuksessa, ja ehkä se saa maitonsa siinä saavat ajattelemaan, mistä tuote on peräsi, Jane lisää.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.