Varoitus! Tämä keittoresepti saattaa koukuttaa ja aiheuttaa matkakuumeen

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen valmisti ruokablogissaan herkullisen vietnamilaisen pho-keiton uutuuskeittokirjan ohjeella.

Pho on vietnamilainen perinneruoka, jota voi varioida monenlaiseen makuun sopivaksi. Joukkoon voi lisätä nuudeleita tai keiton voi myös valmistaa täysin kasvispohjaisesti.

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen kokeili trendikästä keittoa Hannan soppa -blogin Hanna Hurtan syksyllä 2017 julkaistun Kasvis-keittokirjan ohjeella.

– Valitsin postattavaksi pho-keiton, joka tuntuu olevan Hannan lempiruokia. Siksi sen oli oltava hyvä. Pho on täysillä vedettynä taidetta, mutta sen saa mahtumaan helposti arkeen kasvisversiona. Selkeitä, raikkaita makuja ja lämpöä talven pakkasilloille. Toimii tosin yhtä lailla keskikesällä. Ja on muuten vegaani, Kinnunen kirjoittaa.

Pho-keiton makumaailma vie taatusti mennessään ja saattaa aiheuttaa myös vakavaa matkakuumetta Aasian aurinkoon.

 ***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!