Mainos

Varo! Näitä juomia ei kannata nauttia firman pikkujouluissa

Juhlakausi on hauskanpidon aikaa, mutta firman pikkujouluissa kannattaa pitää varansa. 

Juhlakausi pitää sisällään usein pikkujouluja ja uudenvuoden juhlia. Perinteiset firman pikkujoulut ovat kuitenkin ehkä se pelottavin paikka, jossa voi todella nolata itsensä.

Seuraavat viisi drinkkiä ovat vältettävien joukossa, kun olet päättänyt käyttäytyä työkavereidesi edessä!

Jäähilejuoma

Jäähile-tyyppiset drinkit ovat helppoja, hauskoja ja herkullisia. Tämän vuoksi ne ovatkin huono valinta työpaikan juhliin. Jos olet koskaan juonut margaritaa tai piña coladaa, tiedät, että on aika vaikea päätellä, paljonko alkoholia tulee nauttineeksi. Tämän vuoksi kasassa ovatkin katastrofin ainekset!

Long Island Iced Tea

Älä koskaan juo Long Island Ice Tea -juomaa työpaikan tilaisuudessa! Nämä drinkit ovat oikotie liian humalaiseen tilaan, joten näitä juomalla päädyt hyvin todennäköisesti nolaamaan itsesi. Juomasekoituksessa käytetään muun muassa vodkaa, tequilaa, rommia ja giniä – sen pitäisi jo kertoa tarpeeksi.

Mikä tahansa shotti

Virhe.

Virtanen

Kofeiinipitoiset alkoholijuomat tuovat esiin ihmisen huonoimmat piirteet. Saattahan sinulla olla hauskaakin, mutta tätä kannattaa testata ennemmin ystävien kanssa juhliessa.

Martini

Martini maistuu James Bondille, mutta juoman ongelma on siinä, että se on pelkkää viinaa. Pari martinia ja tunnet voivasi laulaa sävelmiä työkavereillesi, mutta kolmas lisää ja podet morkkista ja krapulaa aamulla. Pysyttele jossain kevyemmissä juomissa.

LUE MYÖS:

Lähde: Liquor

MTV LIFESTYLE

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja