Vappu Pimiän helppo alkuruoka pääsiäispöytään – kevyttä ja raikasta!

Vappu Pimiän sitruunagraavattu lohi

Vappu Pimiä näytti Huomenta Suomen Makuja-osiossa, kuinka syntyy kevyt alkuruoka pääsiäisen päivällispöytään.

Vappu Pimiä valmisti Jesse Kamrasin vieraana Huomenta Suomen Makuja-osiossa sitruunagraavattua lohta.

– Yleensä pääsiäisenä monissa perheissä syödään lihaa, niin ajattelin, että alkuun voisi tehdä jotain kevyempää eli kalaa, Vappu perustelee.

Tämä Makuja-studiossa valmistettu hapolla kypsytetty lohi yrttisipulidressingin kera sopii erinomaisesti raikkaiden kalaruokien ystäville.

Katso videolta, kuinka kätevästi valmistuu Vapun sitruunagraavattu lohi:

Vappu Pimiän sitruunagraavattu lohi 5:23

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.