Vappu Pimiän helppo alkuruoka pääsiäispöytään – kevyttä ja raikasta!

Vappu Pimiän sitruunagraavattu lohi

Vappu Pimiä näytti Huomenta Suomen Makuja-osiossa, kuinka syntyy kevyt alkuruoka pääsiäisen päivällispöytään.

Vappu Pimiä valmisti Jesse Kamrasin vieraana Huomenta Suomen Makuja-osiossa sitruunagraavattua lohta.

– Yleensä pääsiäisenä monissa perheissä syödään lihaa, niin ajattelin, että alkuun voisi tehdä jotain kevyempää eli kalaa, Vappu perustelee.

Tämä Makuja-studiossa valmistettu hapolla kypsytetty lohi yrttisipulidressingin kera sopii erinomaisesti raikkaiden kalaruokien ystäville.

Katso videolta, kuinka kätevästi valmistuu Vapun sitruunagraavattu lohi:

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja