Vapise panopasta! Olethan jo kokeillut helppoa naimalasagnea?

Munakoisolasagne
Varo! Tämä "naimalasagne" aiheuttaa avioliittoja. MTV

Tämä lasagneresepti sopii kesään kuin nenä päähän! Suosikkiresepti aiheuttaa todistetusti sivuvaikutuksena myös avioliittoja.

Treffikumppanin saattoi hurmata ruoalla jo kauan ennen lifestyle-bloggaaja Natalia Tolmatsovankuuluisaa panopastaa! Oletko sinä jo testannut naimalasagnea?

Helppo ja herkullinen munakoisolasagne aiheuttaa avioliittoja

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnusen munakoisolasagne on vuodesta toiseen yksi blogin suosituimmista resepteistä, eikä suotta. Tämä kasvislasagne on paitsi superherkullinen, aiheuttaa todistetusti myös avioliittoja. 

– Kutsuin nykyisen vaimoni neljänsillä treffeillä luokseni syömään. Olin kokannut munakoisolasagnea jo pari kertaa aiemmin, joten homma oli kasassa. En edes ajatellut, että kyseinen ruoka on kasvisruokaa, mutta extrapisteethän siitä ropisi huomaamatta. Ja mikä jottei, ruoka on kevyttä, täynnä makua olevaa comfort foodia (ei kuitenkaan laihiskamaa). Haudutettu herkku, joka maistuu silti freshiltä ja jota jaksaisi ahmia vielä kerran lisää, Sivumaku-blogin Jani Kinnunen kuvailee suosittua reseptiään.

– Mutta muista – kannattaa tarjota vain tositarkoituksella, Kinnunen muistuttaa vielä.

Munakoisolasagnen resepti on yksinkertainen, eikä sen valmistamiseen tarvita sen kummempia kokkaustaitoja.

Kokeile naimalasagnea eli Jani Kinnusen munakoisolasagnea.

***

0:42
Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja