Vain kolme prosenttia ihmisistä on onnistunut tämän suklaahaasteen suorittamisessa – pystyisitkö sinä?

1:08 Helppo mukikakku syntyy alle 5 minuutissa
Poimi videolta nopea mikrokakku akuuttiin suklaahimoon.

Tuhannet ihmiset ovat epäonnistuneet herkulliselta kuulostavan suklaahaasteen suorittamisessa.

Pala suklaakakkua, suklaajäätelöä ja suklaajuoma. Brittiläiskahvilan, Slattery’s Patissier and Chocolatierin, suklaahaaste on osoittautunut herkullisuudestaan huolimatta yllättävän haasteelliseksi.

Tuhannet ihmiset ovat kokeilleet onneaan suklaata ja vielä hieman enemmän suklaata sisältävän haasteen suorittamisessa, mutta vain kolme prosenttia on onnistunut. Vuodesta 2012 saakka tarjolla olleen haasteen on ottanut vastaan noin 8000 ihmistä, joista vain 241 on onnistunut tyhjentämään lautasensa loppuun saakka.

Helppoa – vai onko sittenkään? 

Jos asiakas onnistuu syömään koko hänelle tarjoillun annoksen ilman kaverin apua, hän saa palkinnoksi mitalin ja 100 grammaa käsintehtyä suklaata.

– Varoitus, vain todellisten suklaaholistien kannattaa ottaa haaste vastaan, kahvila mainostaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Suklaahaasteannos sisältää ison palan amerikkalaistyylistä suklaafudgekakkua, annoksen käsintehtyä suklaajäätelöä, kermaa ja kaksi nestemäisellä suklaalla täytettyä suklaakuppia. Eikä tässä suinkaan kaikki, sillä annokseen kuuluu myös lasillinen kuumaa suklaajuomaa.

Vaikka annos saattaa kuulostaa herkulliselta, siinä on kyllä syömistä kerrakseen; jo pelkkää suklaakakkua koristaa kolme isoa suklaakiekkoa. Uppoaisiko tämä annos sinulle?

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja