16:56

Vain Australiassa! Ravintola jätti pihvin kuumaan autoon viiden tunnin ajaksi – kuinkas sitten kävikään?

Videolla näytetään, kuinka porsas paloitellaan myyntikuntoon.

Kuumana kesäpäivänä moni on saattanut harkita kokeilevansa kananmunan paistamista auton konepellin tai kuuman kivetyksen päällä. Mutta voisiko pihvin kypsentää kuumassa autossa? Australialainen ravintola selvitti tähän kysymykseen saatiin vastauksen – ja se on kyllä.

Australiassa vietetään paraikaa täyttä kesää, ja elohopea on kivunnut monin paikoin reilusti yli 40 asteeseen. Kuumuus koettelee monia, mutta Victorian osavaltiossa opittiin kantapään kautta se, miksi eläimiä ja lapsia ei koskaan saisi jättää kuumaan autoon.

Mildura Dockside Cafen henkilökunta päätti osoittaa, kuinka vaarallista kuumuus voi oikein olla. Eräs työntekijä jätti pihvin kuumaan autoon ja palasi hakemaan sen viiden tunnin kuluttua. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka auto oli parkkeerattu varjoon, se oli Facebook-päivityksen mukaan ehtinyt kypsyä läpikypsäksi.

– Eilen  yhdeltätoista laitoin pihvin autooni, joka oli parkkeerattu varjoon, ja jätin sen sinne neljään saakka. Se oli hyvin läpikypsä, kun palasin takaisin. Näillä helteillä muistakaa, ettette koskaan jätä lapsia, vanhuksia tai eläimiä autoon, kahvilan jakamassa Facebook-päivityksessä muistutetaan.

Pihvin kypsyys aiheutti epäilyjä 

Ravintolan hyvistä aikeista huolimatta someyleisö on tarttunut erääseen pihviin liittyvään yksityiskohtaan; sen kypsyyteen. Kommentoijien mukaan lämpötila ei kohoa auton sisällä niin korkeaksi, että se riittäisi kypsentämään pihvin täysin kypsäksi.

Kuvaa onkin syytetty huijaukseksi.

– Hyvä sanoma, mutta älkää pitäkö ihmisiä tyhminä, eräässä kommentissa todetaan.

Vaikka pihvi olisikin paistunut kypsäksi, se ei tarkkaavaisen yleisön mukaan näyttäisi tuntien jälkeen yhtä mehukkaalta kuin ravintolan jakamassa kuvassa.

– Hyvän pihvin tuhlausta, eräässä kommentissa lisätään.

Lähde: Dailymail

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja