Jos jäätelö on lempiherkkuasi, muttet nauti sen sisältämistä kilokaloreista, kannattaa kokeilla tätä Fitsugar-sivuston Jenny Sugarin kehittelemää vegaanijälkiruokaa.
Tee itse kirsikka-suklaajäätelöä, joka maistuu hyvältä, mutta ei sisällä tyydyttynyttä rasvaa ja kolesterolia. Jos olet laittanut kaikki ainesosat pakastimeen jo aiemmin, jätskiherkku valmistuu alle kymmenessä minuutissa.
Tarvitset vain neljä ainesosaa ja yleiskoneen. Ja koska reseptiin kuuluvat tuoreet kirsikat, saat annoksen antioksidantteja, täyttävää kuitua ja kaliumia. Lisäksi herkun kermainen koostumus tyydyttää taatusti makeanhimosi.
Tarvitset:
4,7 dl tuoreita kirsikoita
1/2 banaani
1,2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa
3 rkl maidottomia suklaapaloja
Tee näin:
1. Pese ja kuivaa kirsikat ja poista kivet. Laita kirsikat pakastepussiin ja pakasta ainakin kolme tuntia.
