Vain 4 ainesosaa: Valmista maukas vegaaniherkku hetkessä
Jos jäätelö on lempiherkkuasi, muttet nauti sen sisältämistä kilokaloreista, kannattaa kokeilla tätä Fitsugar-sivuston Jenny Sugarin kehittelemää vegaanijälkiruokaa.
Tee itse kirsikka-suklaajäätelöä, joka maistuu hyvältä, mutta ei sisällä tyydyttynyttä rasvaa ja kolesterolia. Jos olet laittanut kaikki ainesosat pakastimeen jo aiemmin, jätskiherkku valmistuu alle kymmenessä minuutissa.
Tarvitset vain neljä ainesosaa ja yleiskoneen. Ja koska reseptiin kuuluvat tuoreet kirsikat, saat annoksen antioksidantteja, täyttävää kuitua ja kaliumia. Lisäksi herkun kermainen koostumus tyydyttää taatusti makeanhimosi.
Tarvitset:
4,7 dl tuoreita kirsikoita
1/2 banaani
1,2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa
3 rkl maidottomia suklaapaloja
Tee näin:
1. Pese ja kuivaa kirsikat ja poista kivet. Laita kirsikat pakastepussiin ja pakasta ainakin kolme tuntia.
2. Kuori banaani ja laita puolet siitä pakastimeen.
3. Kaada puolet mantelimaidosta – säästä loput – jääpalamuottiin ja laita sekin pakkaseen ainakin kolmeksi tunniksi.
4. Laita pakastetut kirsikat, puolikas banaani ja mantelimaitokuutiot sekä loput mantelimaidosta yleiskoneeseen ja sekoita useita minuutteja – kunnes seos on tasaista.
5. Sekoita joukkoon suklaahiput ja nauti välittömästi!
Kokeile myös mustikkasemifreddoa eli puolijäädytettyä jäätelöä:
Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse täysversio sivun alalaidasta.
Lähde: Fitsugar
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa