Uusi tapa käyttää avokadoa: Kokeile uskomattoman helppoa reseptiä!
Avokado on viime vuosina noussut erityisen trendikkääksi herkuksi, jota hyödynnetään laajasti eri ruokalajeissa. Oletko kuullut, että avokadosta voi valmistaa myös pestoa?
Avokado sopii sellaisenaan hyvin peston raaka-aineeksi basilikan ohella. Uskomattoman helposti tehosekoittimessa valmistuvaa avokadopestoa voi syödä sellaisenaan pastan seurana samaan tapaan kuin mitä tahansa muutakin pastakastiketta.
Avokadopesto
1 avokado
n. 2 dl basilikanlehtiä
n. 1 rkl oliiviöljyä
puolikas sitruuna
suolaa
pippuria
Lusikoi avokado tehosekoittimeen. Lisää joukkoon basilika ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita.
Lisää joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja sekoita uudelleen.
Katso videolta, kuinka avokadopesto valmistuu!
Lähde: YouTube
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka