Uusi sushitrendi levisi Suomeen – valmista trendiruokaa itse kotikeittiössä
Julkaistu
Trendikäs sushi on saanut uuden olomuodon. Rullaamalla aineksista mahtavan burriton saa herkkua syödä kaksin käsin.
Sushiburritot ovat rantautuneet ravintoloihin Suomessa tänä keväänä. Tämä uusi lounashitti onnistuu myös kotioloissa. Samoista ainesosista rullataan käteen sopiva pakkaus. Alla oleva video havainnollistaa tekniikan.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan