Uusi keksintö pian myyntiin: Tämä sipuli ei saa itkemään!
Japanilainen elintarvikeyritys on kehitellyt sipulin, jota voi leikata huoletta ilman kyynelkanavien aukeamista.
Japanissa tuodaan pian kauppoihin sipuli, jonka leikkaaminen ei saa kyynelkanavia vuotamaan. Smile Balliksi nimetyn lajikkeen erikoisuus liittyy sipulien sisältämiin entsyymeihin, jotka normaalisti saavat silmät vuotamaan sipulia leikatessa. Smile Ball -lajikkeesta silmiä ärsyttäviä entsyymejä ei löydy lainkaan. Sipuli on myös maultaan tavallista sipulia makeampi, joten sitä voi hyvin syödä raakana.
Lajikkeen takana on japanilainen elintarvikeyritys Home Foods, ja sipulit tulevat kauppoihin kahden kappaleen paketeissa. Yksi paketti maksaa kaksinkertaisen summan tavallisiin sipuleihin verrattuna eli hieman yli neljä dollaria.
Sipuleilla on tehnyt Tokiossa muutama testimyyntikerta jo aiemmin. Tuolloin sipuli myytiin hetkessä loppuun.
Lähde: Foxnews
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka