Uudenlainen tapa nauttia kahvi: Testaa ja ylläty!
Tätä herkullista kahvijuomaa voit nauttia niin välipalana kuin jälkiruokanakin, mutta erityisen hyvältä se maistuu viilentävänä herkkuna kuumana kevätpäivänä.
Tässä reseptissä yhdistyvät kaksi tämän hetken trendi-ilmiötä: kylmä kahvi ja vegaanimaito. Helppo juoma on nopea valmistaa, ja se maistuu taatusti myös vaikkei vegaanista ruokavaliota noudattaisikaan. Voit halutessasi valmistaa juoman myös tavalliseen maitoon.
Vegaaninen kahvismoothie
2,5 dl vahvaa, kylmää suodatinkahvia
2 dl pähkinämaitoa (manteli-kookos)
1 jäinen banaani
1 avokado
reilu 1 rkl mantelivoita tai maapähkinävoita
reilu 1 rkl vaahterasiirappia
1–2 tl vaniljauutetta
jääpaloja
Tee näin:
Laita kaikki ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi. Tarjoile heti.
Vinkki! Vatkatulla kookoskermavaahdolla ja suklaakastikkeella teet juomastasi hetkessä entistäkin herkullisemman version.
Oletko jo kokeillut herkullista mango-inkiväärismoothieta? Katso ohje videolta.
Resepti: Wilfa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan