Usko tai älä, ripaus sinunkin keittiöstäsi löytyvää ruoka-ainetta voi parantaa halvan viinin makua huomattavasti.
Viiniekspertti Nathan Myrhvold kehottaa lisäämään halpaan viiniin hieman suolaa. Kyllä, suolaa. Asiantuntijan mukaan suolan lisääminen tapapainottaa viinin epätasapainossa olevia makuja.
Myrhold keksi idean juodessaan lasillista cabernet-viiniä. Hän toivoi viinin maistuvan mehevämmältä ja keksi lisätä siihen hiukan suolaa. Yllätyksekseen viinin maku parani huomattavasti. Mies kertoi havainnostaan ystävilleen ja vannoo, että nyt koko ystäväpiiri noudattaa suolakikkaa.
Jo aiemmin internetissä kohistiin vinkistä, jossa halpa viini laitettiin hetkeksi blenderiin. Viinin sekoittaminen blenderissä saa halvankin viinin maistumaan huomattavasti laadukaammalta, koska blenderi dekantoi viinin. Tämän nerokkaan viinivinkin paljasta viinitilan omistaja Marcy Roth Kaliforniasta.
Lähde: Daily Mail
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.