Uskomatonta! Viiniasiantuntija paljastaa, miten helposti halvan viinin saa maistumaan paremmalta
Usko tai älä, ripaus sinunkin keittiöstäsi löytyvää ruoka-ainetta voi parantaa halvan viinin makua huomattavasti.
Viiniekspertti Nathan Myrhvold kehottaa lisäämään halpaan viiniin hieman suolaa. Kyllä, suolaa. Asiantuntijan mukaan suolan lisääminen tapapainottaa viinin epätasapainossa olevia makuja.
Myrhold keksi idean juodessaan lasillista cabernet-viiniä. Hän toivoi viinin maistuvan mehevämmältä ja keksi lisätä siihen hiukan suolaa. Yllätyksekseen viinin maku parani huomattavasti. Mies kertoi havainnostaan ystävilleen ja vannoo, että nyt koko ystäväpiiri noudattaa suolakikkaa.
Jo aiemmin internetissä kohistiin vinkistä, jossa halpa viini laitettiin hetkeksi blenderiin. Viinin sekoittaminen blenderissä saa halvankin viinin maistumaan huomattavasti laadukaammalta, koska blenderi dekantoi viinin. Tämän nerokkaan viinivinkin paljasta viinitilan omistaja Marcy Roth Kaliforniasta.
Lähde: Daily Mail
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan