Usko tai älä: Tehokkaat rasvanpolttajat löytyvät jokaisesta keittiöstä

Tiesitkö, että useampi jokaisesta kodista löytyvä yllättävä raaka-aine voi olla korvaamattomana apuna painonpudotuksessa?

Ei tule yllätyksenä, että paljon vihanneksia ja hedelmiä sisältävä ruokavalio auttaa pudottamaan painoa, mutta myös useampi yllättävä raaka-aine voi olla suurena apuna painonpudotuksessa.

Mustapippuri

Harva tulee ajatelleeksi laihduttamista, kun puhutaan mustapippurista. Mustapippurin sisältämä piperiini on kuitenkin tehokas apu painonpudotuksessa, sillä se pystyy häiritsemään rasvasolujen muodostumista. Piperiinin on todettu myös vähentävän solujen olemassa olevaa rasvavarastoa.

Popcornit

Jos popcornit valmistaa vain pienessä määrässä öljyä, voi seitsemän desilitraa sisältää vain noion 100 kilokaloria. Alhaisen kilokaloripitoisuutensa lisäksi popcornit ovat oivaa laihduttajan herkkua siksi, että ne ovat erityisen täyttäviä sekä koostumuksensa että kuitupitoisuutensa vuoksi. Popcornin siemenessä on myös enemmän antioksidantteja kuin useissa hedelmissä ja vihanneksissa.

Maapähkinävoi

Maapähkinävoita pidetään suurena herkkuna ja parhaimmillaan se on myös erityisen terveellistä – ja sopii painonpudottajallekin erityisen hyvin. Jos maapähkinävoihin ei ole lisätty liiemmin sokeria, öljyä tai kaakaojauhetta. Maapähkinävoin sisältämän piceatannol-nimisen yhdisteen on todettu hidastavan rasvasolujen muodostumista ja vauhdittavan ruoansulatusta.

Lähde: Blackdoctor

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat