Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Unohdettu herkku" – tämä klassikkojälkiruoka kruunaa aterian

Hellapoliisi / Kati Jaakonen
Julkaistu 10.10.2015 18:02
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Muistatko, milloin olisit viimeksi valmistanut klassista kiisseliä?

Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen vinkkaa, että syksy on mitä oivallisinta aikaa valmistaa takavuosien suosikkijälkiruokaa, kiisseliä. Retroruokabuumin ollessa valloillaan hän suosittelee kokeilemaan klassista reseptiä.

– Tämä kiisseli on hieman unohdettu herkku, mutta nykyisin kun kotoilu ja paluu juurille on trendikästä, on tämäkin kiisseli varsin mainio jälkiruoka vieraillekin, Hellapoliisi kertoo.

– Nykypäivän jogurttien ja vanukkaiden valikoima kaupoissa on jättänyt kiisselit varsinkin kaupunkilaiskodeissa hieman etäisiksi, Hellapoliisi toteaa.

Kun raaka-aineisiin satsaa, sopii kiisseli hienommankin illallisen kruunuksi.

– Kiisseleissäkin voi käyttää mielikuvitusta sekoittamalla joukkoon hieman erikoisempia marjoja. Karpalot ja tyrnit ovat esimerkiksi sen verran hintavia, että niistä saa suoranaisen juhlakiisselin, bloggaaja vinkkaa.

Katso Hellapoliisin tallikiisselin resepti täältä!

Lisää aiheesta:

Oletko syönyt tätä omenaherkkua? Kati ylistää: "Kuorrute maistuu taivaalliselta"Internetin suosituin kanaresepti taipuu myös lihapulliksi – "samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa"Valmista herkullinen pataruoka – vielä parempaa seuraavana päivänä lämmitettynäJärjettömän hyvä lasagne, joka yllättää – varo hurmaavaa vaikutusta!Uusi versio peltilihapiirakasta yllättää: Ei jauhelihaa, mutta parempaa?Lämmikettä pakkaspäiviksi – valmista näitä herkullisia pataruokia
HellapoliisiMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 26.10.17:25
    Ruoka

    Paras sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeella

  • 4.1.17:34
    Ruoka

    Kaupasta saa nyt halvalla ainekset Katin lasagneen

  • 14.12.202409:43
    Jouluruoka

    Todella helppo ja supersuosittu salaatti joulupöytään: "Valmistuu muutamassa minuutissa"

  • 28.09.202417:03
    Sienet

    Paras tapa säilöä ja käyttää suppilovahverot – helppo ohje!

  • 27.07.202417:32
    Ruoka

    Katin kikka broilerin marinointiin: Tarvitset vain pienen pussin