Unohda maito! Tämä juoma toimii murojen kanssa huomattavasti paremmin – somessa leviävä vinkki herättää tunteita: ”Saat minut voimaan pahoin”

0:48 Popcorniin uutta potkua: Kokeile pekonia!
Jos erikoiset makuyhdistelmät ovat mieleesi, kokeile videon herkullista pekonivinkkiä.

Rouskuvien murojen ja raikkaan maidon yhdistelmä on monen aamiaisia rakastavan mielestä lähes parasta, mitä maa päällään kantaa. Nyt eräs somekäyttäjä on kuitenkin vetänyt tältä lähes täydelliseltä kuulostavalta yhdistelmältä pohjan väittämällä, että paras makupari muroille ei olekaan maito, vaan vesi.

Redditissä mielipiteensä ilmaissut henkilö on aiheuttanut kohua väittämällä, että paras lisuke murojen kanssa on ehdottomasti vesi. Hän kertoo ystävien teilanneen hänen mielipiteensä täysin, ja nyt henkilö toivookin löytävänsä sosiaalisen median palvelusta ihmisiä, jotka jakaisivat hänen kanssaan tämän selvästi harvinaisen tavan.

– Maidon maku taistelee murojen makumaailmaa vastaan, mitä vesi ei puolestaan tee, henkilö kertoo paljon kohua herättäneessä tekstissään.

– Vesi ei pilaa murojen makua, mutta antaa saman rakenteen, hän lisää. 

"Saat minut voiman pahoin"

Tekstin lisäksi Reddit-käyttäjä jakoi kanssaihmisille videon vedessä lilluvista Cheerios-muroista, jotka ovat saaneet katsojien vatsat heittämään volttia. 

Näky ei ole saanut ihmisiä puolelleen, vaan monen mielestä kidutus on huomattavasti mieluisampi vaihtoehto kuin veden kera nautittavien murojen syöminen.

– Syö niitä suoraan paketista jos maito ei maistu. Vesi on ehdoton ei, eräässä kommentissa todetaan.

– Saat minut voiman pahoin, toisessa miehen julkaisuun tulleessa kommentissa kerrotaan.

Vaikka Reddit-käyttäjien keskuudessa tämä tapa ei olekaan herättänyt suosiota, veden kanssa murojaan nauttivia ihmisiä löytyy. Buzzfeed-sivusto kokosi vuoden alussa yhteen joukon sosiaalisen median päivityksiä, joissa veden ja murojen yhdistelmää hehkutetaan oikein olan takaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Murot ovat selvästi ihmisille tärkeä asia. Aikoinaan Kellogg's sai ihmiset raivoihinsa muuttamalla suosittujen aamiaismurojensa reseptiä. Lue lisää tästä

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja