Unelmien kesätyössä palkka yli kymppitonnin: Matkustele ja juo kaljaa

olutfestarit
Kesätyöhön kuuluu oluenmaistelua. Shutterstock

Olutravintolaketju etsii kesäharjoittelijoita, joiden tehtävä on matkustella, maistella oluita ja raportoida kokemuksistaan somessa.

Amerikkalaisella olutravintolaketjulla on tarjolla unelmien kesätyö oluenystäville. World of Beer hakee kesäharjoittelijoita, jotka ovat valmiita viettämään koko kesän matkustellen ja oluita maistellen.

Kesätyöläiset pääsevät vierailemaan panimoilla ja olutfestivaaleilla, joissa heidän tulee maistella oluita ja raportoida kokemuksistaan blogissa ja sosiaalisessa mediassa.

Matkat, majoitukset, ruuat ja oluet ovat luonnollisesti ilmaisia, ja sen lisäksi harjoittelijoille maksetaan 12 000 dollarin palkkio. 

Työnhakijalta edellytetään 21 vuoden ikää, sujuvaa kynää ja videointitaitoja. Työssä pärjätäkseen ei tarvitse olla edes valmis olutasiantuntija. Riittää, että on kiinnostunut oluista ja halukas oppimaan uutta.

Suomalaisten harmiksi hakijoilla täytyy olla Yhdysvaltojen kansalaisuus tai voimassa oleva työlupa.

Lähde: Thrillist.com 

Miten olutta valmistetaan? Katso Karjalan matka raaka-aineista tölkkiin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.