Työpaikan jääkaapista varastettiin ruokaa – kollegan sydämellinen viesti varkaalle leviää netissä

valmis
Shutterstock / Kuvakaappaus: someecards.com

Netissä tykkäyksiä kerää kuva kirjeestä, joka on osoitettu työpaikan jääkaapista ruokaa varastaneelle henkilölle.

Työpaikan jääkaapista katoaa ruokaa, mutta kukaan ei myönnä sortuneensa nälissään napostelemaan jonkun muun eväitä – kuulostaako tutulta? Netissä tykkäyksiä keräävässä kirjeessä jääkaappivarkaan toimintaan suhtaudutaan lempeästi ja sydämellisesti.

Lämmin vastaus ikävään tilanteeseen

Tarina ei kerro, millä työpaikalla jääkaapista kadonneet eväät ovat aiheuttaneet pahaa mieltä, mutta varkaalle jätetty vastauskirje palauttaa uskon hyvään. Sen sijaan, että vastaaja olisi vihaisenä sättinyt eväitä näpistänyttä henkilöä, hän tarjoutuu tuomaan varkaalle ruokaa.

– Ruokaa on kadonnut täältä. Jos sinulla on vaikeuksia, eikä sinulla ole varaa ruokaa (tai muuhun), niin laita minulle viestiä niistä päivistä jolloin olet töissä ja milloin aiot lounastaa. Sinun ei tarvitse kertoa minulle nimeäsi, vain työpäiväsi ja lounasaikasi (tai allergiasi). Minä tuon sinulle ruokaa. Kenenkään ei kuuluisi joutua varastamaan saadakseen ruokaa, lapussa kirjoitetaan.


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja