Työntekijä varoittaa: Älä tilaa näitä leipiä Subway-ravintolassa – tuoreudesta ei ole takuita!

Herkullinen kanawokki
Poimi videolta talteen herkullisen broileriwokin resepti.

Subwayn työntekijän mukaan mausteista kanaa sisältävät leivät kannattaa jättää syömättä, ja tilata ateria sen sijaan pihvillä. 

Anonyyminä pysyttelevä Subwayn työntekijä vastasi Redditissä joukkoon polttavia kysymyksiä, joita ihmisillä on suositusta pikaruokaketjusta.

Eräs kysymyksistä on taatusti sellainen, jota sinäkin olet joskus pohtinut: Mitä tuotetta työntekijä suosittelee välttämään, ja mikä leipä on puolestaan sellainen, joka on laatunsa ja turvallisuutensa puolesta paras vaihtoehto?

Vältettävien tuotteiden joukossa on monen yllätykseksi tuote, joka kuuluu Subwayn suosituimpien leipien joukkoon.

"Tämä voi tehdä niistä hieman haisevia"

Työntekijän mukaan ihmisten kannattaa Subway-ravintoloissa vieraillessaan välttää ”haisevaa kanaa”.

–  Välttäkää chipotle- ja teriyaki kanaa. Miksi? Kana säilyy kaksi päivää, yhden vitriinissä. Näiden kahden voileivän kohdalla tämä ohitetaan ja niitä saatetaan säilyttää neljäkin päivää. Tämä voi tehdä niistä hieman haisevia, työntekijä vastaa.

Kanaleipien sijaan työntekijä suosittelee tilaamaan leivän pihvillä. Tämä on hänen mukaansa tuorein ja turvallisin vaihtoehto.

Subwayn tiedottaja ei allekirjoita anonyymin työntekijän väitteitä tiettyjen leipien turvallisuudesta, vaan haluaa muistuttaa, että kaikki pikaruokaravintolan tuotteet ovat yhtä turvallisia.

– Kaikki ravintolat noudattavat erittäin tiukkoja sääntöjä, joilla varmistetaan, että tuotteet ovat turvallisia ja asiakkaat tyytyväisiä. Kaikkien toimittajien on täytettävä korkeat elintarviketurvallisuusvaatimukset, tiedottaja kommentoi viestiketjuun.

Suomen Subwaylta muistutetaan, että Suomessa noudatetaan ketjun tarkkoja elintarviketurvallisuusvaatimuksia. Kanatuotteiden kohdalla säilyvyysaika valmisteltuna on 48 tuntia. Suomessa Subwayn valikoimissa ei ole tarjolla chipotle-kanaa, vaan myynnissä olevat kanatuotteet ovat teriyaki ja maustamaton kanafile. 

Korjaus 23.1.2018 klo 9.20. Lisätty Suomen Subwayn kommentti koskien elintarviketurvallisuusvaatimuksia.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja