Turhuuden huippu? Kahvilaketju pakkasi yksittäiset banaanit muovipusseihin

starbucks banaani
Shutterstock / Twitter

Metro-lehti kertoo, että kahvilaketju Starbucks on Etelä-Koreassa laittanut myyntiin banaanit, jotka on pakattu yksittäin muovipusseihin. Kahvilajätin mukaan kyse on premium-luokan banaaneista.

Yllä olevalla videolla kerrotaan, miten saat ruoat säilymään kauemmin.

Kauppojen ja kahvilaketjujen tuotteilla on taipumus aika ajoin aiheuttaa hämmennystä. Tällä kertaa huomion kohteeksi on joutunut kahvilajätti Starbucks, joka myy Etelä-Koreassa muovipussiin yksittäin pakattuja banaaneja. Yhtiö luonnehtii kyseisiä hedelmiä "ensiluokan tuotteiksi".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ei kai taas, kirjoitti kuvan ottanut Rachel Clarke päivitykseensä.

Kommentillaan Clarke viittaa siihen, että vain muutama kuukausi sitten Marks & Spencer -kauppaketju myi muoviin käärittyä pilkottua kukkakaalia. Tuota ratkaisua perusteltiin tosin sillä, että on olemassaihmisiä, jotka eivät pysty pilkkomaan ruokaansa itse. 

Samanlaisten hämmentävien ratkaisujen joukkoon kuuluu myös viime syksynä Suomen markkinoille tuotu yksittäispakattu, valmiiksi keitetty ja kuorittu sinkkumuna. Uutuustuote herätti keskustelua puolesta ja vastaan.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!