Tupla-suklaapatukan avaamiseen on olemassa oikea tapa, jota kaikki eivät tiedä – katso, osaatko sinä
Oletko sinä jo oppinut Tupla-patukan näppärän avaamistavan? Katso videolta, miten klassikkosuklaan pakkaus avataan oikeaoppisesti.
Vuonna 1960 markkinoille ilmestynyt Tupla on yhä edelleen yksi Suomen myydyimmistä suklaapatukoista, yhdessä Fazerin Kismetin ja Ison Pätkiksen kanssa. Vuonna 2018 Tupla-patukoita myytiin Suomessa yli 22 miljoonaa kappaletta.
Tupla on saanut nimensä patukan sisältämästä kahdesta nougatsuklaapalasta. Tuplan epäillään saaneen alun perin inspiraationsa amerikkalaisesta Milky Way -suklaapatukasta.
Mutta miten suomalaisten rakastama Tupla tuli sitten ”kuoria ulos” pakkauksestaan? Tupla-patukoita valmistavan Cloettan viestintäpäällikkö Marja Piironen kertoi kesällä 2019 Ilta-Sanomille, että Tupla Maxi -patukan avaustapa uudistettiin kesällä 2017 katkaistavaan muotoon. Syksyllä 2018 sama ominaisuus tuli myös Tupla King Size -patukkaan.
MTV:n Makuja.fi-video Tupla-patukan oikeaoppisesta avaamistavasta julkaistiin alun perin vuonna 2017. Katso videolta oikea tapa Tupla-patukan avaamiseen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti