Tiesitkö? Näin Tupla-suklaapatukka avataan oikeaoppisesti
Oletko aina avannut Tupla-patukan väärin? Katso videolta, miten klassikkosuklaan pakkaus avataan oikeaoppisesti.
Vuonna 1960 markkinoille ilmestynyt Tupla on yhä edelleen yksi Suomen myydyimmistä suklaapatukoista, yhdessä Fazerin Kismetin ja Ison Pätkiksen kanssa. Tupla on saanut nimensä patukan sisältämästä kahdesta nougatsuklaapalasta. Tuplan epäillään saaneen alun perin inspiraationsa amerikkalaisesta Milky Way -suklaapatukasta.
Mutta miten suomalaisten rakastama Tupla tuli sitten ”kuoria ulos” pakkauksestaan? Katso videolta oikeaoppinen tapa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria