TS: Turun Sinapin valmistus palaa Suomeen
Turun Sinapin valmistus on palaamassa kotimaahan, kertoo Turun Sanomat.
Unilever-yhtiö vahvistaa lehdelle, että yhtiö on päättänyt siirtää tuotannon takaisin Suomeen. Tarkempaa valmistuspaikkaa tai muita yksityiskohtia yhtiö ei kuitenkaan kerro. Unilever ei lehden mukaan ole myymässä brändiä.
Turun Sinapin valmistuksen siirtäminen Ruotsiin nostatti suurta kohua viime vuosikymmenen alkupuolella. Viime vuodet sinappi on valmistettu Puolassa.
MTV LIFESTYLE – STT
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan