MT: Uudet Elovena-rahkat ihmetyttävät – valmistetaankin Virossa
Raision uudet Elovena-välipalarahkat valmistetaan Virossa virolaisesta maidosta, kertoo Maaseudun Tulevaisuus.
K-kaupoissa pari viikkoa myynnissä olleet Elovena-välipalarahkat valmistetaan Virossa. Myös rahkoissa käytettävä maito on virolaista suomalaisen sijaan.
– Pyrimme hakemaan rahkalle suomalaista valmistajaa, mutta emme onnistuneet. Sen sijaan Virosta löytyi sopiva valmistaja, kertoo Raision brändi- ja strategiajohtaja Mika Kukkurainen Maaseudun Tulevaisuudelle.
Hän arvioi, että suomalaisilla maidonjalostajilla on omat maitotuotteiden valmistusstrategiansa eikä Raisiota haluttu kilpailijaksi. Kukkuraisen mukaan tuottajan valintaa ei tehty kustannusten perusteella. Hän ei osaa sanoa, onko rahkan valmistus Virossa halvempaa, koska Raisiolla ei ole vertailukohtaa Suomessa.
Lähde: Maaseudun Tulevaisuus
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa