MT: Uudet Elovena-rahkat ihmetyttävät – valmistetaankin Virossa

rahkat
Raisio

Raision uudet Elovena-välipalarahkat valmistetaan Virossa virolaisesta maidosta, kertoo Maaseudun Tulevaisuus. 

K-kaupoissa pari viikkoa myynnissä olleet Elovena-välipalarahkat valmistetaan Virossa. Myös rahkoissa käytettävä maito on virolaista suomalaisen sijaan. 

– Pyrimme hakemaan rahkalle suomalaista valmistajaa, mutta emme onnistuneet. Sen sijaan Virosta löytyi sopiva valmistaja, kertoo Raision brändi- ja strategiajohtaja Mika Kukkurainen Maaseudun Tulevaisuudelle.

Hän arvioi, että suomalaisilla maidonjalostajilla on omat maitotuotteiden valmistusstrategiansa eikä Raisiota haluttu kilpailijaksi. Kukkuraisen mukaan tuottajan valintaa ei tehty kustannusten perusteella. Hän ei osaa sanoa, onko rahkan valmistus Virossa halvempaa, koska Raisiolla ei ole vertailukohtaa Suomessa. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja