TOP 3: Fazerin myydyimmät suklaapatukat – Fazerin sininen ei olekaan ykkönen
Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola paljasti Makuja.fi-ruokasivustolle yrityksen myydyimmät isot suklaapatukat.
Nämä ovat Fazerin myydyimmät patukat:
1. Kismet
Kismet-keksisuklaa on maitosuklaalla kuorrutettu nougattäytteinen vohveli, joka näki päivänvalon 1974. Kismet on maitosuklaalla kuorrutettu nougattäytteinen vohveli.
Syksyllä 2009 kuluttajat saivat päättää Kismet-suklaan uudesta mausta ja markkinoille lanseerattiin seuraavan vuoden alusta uusi maku Kismet Raspberry Cheesecake
2. Geisha
Geisha-suklaan tarina lähti liikkeelle leivoksesta 1960-luvulla. Peter Fazer oli ihastunut Karl Fazer Caféssa Kluuvikadulla valmistettuun Japonica-nimiseen leivokseen, jossa oli ihana japonais-täyte. Hän pyysi tuotekehitystä kokeilemaan tätä täytettä yhdessä maitosuklaan kanssa.
Geisha-nimi ja vaaleanpunainen väri lainattiin tuotteelle Fazer Parhain –pussin karamellilta, joka sai uuden nimen Tokyo.
3. Fazerin Sininen -suklaapatukka
Karl Fazerin kultainen nimikirjoitus ja sininen pakkaus ovat olleet maitosuklaan tunnus aina sen lanseerausvuodesta 1922 saakka. Sininen väri oli Fazerin perustajalle Karl Fazerille tärkeä väri, joka symboloi hänelle Suomen luontoa ja itsenäistä isänmaata.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan