TOP 3: Fazerin myydyimmät suklaapatukat – Fazerin sininen ei olekaan ykkönen

Kismet Geisha
Kismet on Fazerin suosituin isoista suklaapatukoista. Fazer

Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola paljasti Makuja.fi-ruokasivustolle yrityksen myydyimmät isot suklaapatukat.

Nämä ovat Fazerin myydyimmät patukat:

1. Kismet

Kismet-keksisuklaa on maitosuklaalla kuorrutettu nougattäytteinen vohveli, joka näki päivänvalon 1974. Kismet on  maitosuklaalla kuorrutettu nougattäytteinen vohveli.

Syksyllä 2009 kuluttajat saivat päättää Kismet-suklaan uudesta mausta ja markkinoille lanseerattiin seuraavan vuoden alusta uusi maku Kismet Raspberry Cheesecake

2. Geisha

Geisha-suklaan tarina lähti liikkeelle leivoksesta 1960-luvulla. Peter Fazer oli ihastunut Karl Fazer Caféssa Kluuvikadulla valmistettuun Japonica-nimiseen leivokseen, jossa oli ihana japonais-täyte. Hän pyysi tuotekehitystä kokeilemaan tätä täytettä yhdessä maitosuklaan kanssa.

Geisha-nimi ja vaaleanpunainen väri lainattiin tuotteelle Fazer Parhain –pussin karamellilta, joka sai uuden nimen Tokyo.

3. Fazerin Sininen -suklaapatukka

Karl Fazerin kultainen nimikirjoitus ja sininen pakkaus ovat olleet maitosuklaan tunnus aina sen lanseerausvuodesta 1922 saakka. Sininen väri oli Fazerin perustajalle Karl Fazerille tärkeä väri, joka symboloi hänelle Suomen luontoa ja itsenäistä isänmaata.

***

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja