Toblerone-suklaan muotoa muutettiin – ihmiset raivostuivat

shutterstock_169765355
Shutterstock

Klassinen Toblerone-suklaa on totuttu näkemään yhtenevänä suklaakolmioiden sarjana. Iso-Britanniassa tähän on kuitenkin tullut muutos, kun Toblerone päätti muuttaa tutun suklaapatukan muotoa väljemmäksi.

Tuttu Toblerone-suklaa on saanut Iso-Britanniassa uuden muodon, sillä patukoiden valmistuskustannuksia oli kevennettävä klassikkosuklaan valmistukseen käytettyjen raaka-aineiden hintojen noustua. Toblerone kommentoi muutosta Facebook-sivuillaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Monien muiden yritysten tapaan useat käyttämistämme raaka-aineista ovat entistä kalliimpia. Olemme ottaneet nämä kustannukset kontollemme niin pitkään kuin mahdollista. Jotta kolmionmuotoista Tobleronea olisi yhä saatavilla kauppojen hyllyillä edulliseen hintaan, olemme joutuneet vähentämään kahden Toblerone-patukan painoa Iso-Britanniassa, Tobleronen Facebook-sivuilla kirjoitetaan.

Ihmiset ovat hermostuneet muutoksesta pahemman kerran sosiaalisessa mediassa. Suklaavalmistajaa arvostellaan väärän päätöksen tekemisestä ja monet haukkuvat uutta Tobleronea typerän näköiseksi.

– Olisitte vain nostaneet patukoiden hintoja. Eivät ihmiset syö Tobleronea joka päivä. Olisitte voineet vaikka tuplata hinnan ja ihmiset ostaisivat näitä silti. Typerykset, eräs Facebookin käyttäjä kommentoi Tobleronen Facebook-sivuilla.

– Aivan naurettava päätös, Facebookissa kommentoidaan.

Jää nähtäväksi, myydäänkö jatkossa Suomessakin muodonmuutoksen läpikäynyttä versiota klassikkosuklaasta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Instagram, Facebook, BBC

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!