Mainos

Toblerone-suklaan muotoa muutettiin – ihmiset raivostuivat

Klassinen Toblerone-suklaa on totuttu näkemään yhtenevänä suklaakolmioiden sarjana. Iso-Britanniassa tähän on kuitenkin tullut muutos, kun Toblerone päätti muuttaa tutun suklaapatukan muotoa väljemmäksi.

Tuttu Toblerone-suklaa on saanut Iso-Britanniassa uuden muodon, sillä patukoiden valmistuskustannuksia oli kevennettävä klassikkosuklaan valmistukseen käytettyjen raaka-aineiden hintojen noustua. Toblerone kommentoi muutosta Facebook-sivuillaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Monien muiden yritysten tapaan useat käyttämistämme raaka-aineista ovat entistä kalliimpia. Olemme ottaneet nämä kustannukset kontollemme niin pitkään kuin mahdollista. Jotta kolmionmuotoista Tobleronea olisi yhä saatavilla kauppojen hyllyillä edulliseen hintaan, olemme joutuneet vähentämään kahden Toblerone-patukan painoa Iso-Britanniassa, Tobleronen Facebook-sivuilla kirjoitetaan.

Ihmiset ovat hermostuneet muutoksesta pahemman kerran sosiaalisessa mediassa. Suklaavalmistajaa arvostellaan väärän päätöksen tekemisestä ja monet haukkuvat uutta Tobleronea typerän näköiseksi.

– Olisitte vain nostaneet patukoiden hintoja. Eivät ihmiset syö Tobleronea joka päivä. Olisitte voineet vaikka tuplata hinnan ja ihmiset ostaisivat näitä silti. Typerykset, eräs Facebookin käyttäjä kommentoi Tobleronen Facebook-sivuilla.

– Aivan naurettava päätös, Facebookissa kommentoidaan.

Jää nähtäväksi, myydäänkö jatkossa Suomessakin muodonmuutoksen läpikäynyttä versiota klassikkosuklaasta.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Instagram, Facebook, BBC

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja