Tiesitkö? Kiivin kuorimiseen on olemassa helppo niksi

Kiivin kuoriminen: Helppo niksi! 0:26 Kiivin kuoriminen: Helppo niksi!
KATSO VIDEO Miten kiivi kannattaa kuoria? Katso helppo tapa.

Tiedätkö, miten kiivi kannattaisi oikeasti kuoria? Videolla näytetään helppo niksi!

Kiivi on monelle suomalaiselle tuttu hedelmä, jonka paras sesonki on meillä joulukuusta huhtikuuhun. Hedelmä sopii syötäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi raaka-aineeksi salaatteihin ja jälkiruokiin. Kiivin sisältämät entsyymit toimivat hyvin myös lihan tai kalan mureuttajana. 

Osa kiivin ravinteista on hedelmän kuoressa. Moni ei olekaan tullut ajatelleeksi, että kiivin voi itse asiassa nauttia kuorineen.Tässä tapauksessa kannattaa suosia luomua ja pestä hedelmä huolellisesti.

Jos kuitenkin haluat kuoria kiivin, on hommaan olemassa todella helppo tekniikka.

Katso yllä olevalta videolta nopea ja helppo ohje kiivin kuorimiseen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.