Tiesitkö? Kiivin kuorimiseen on olemassa helppo niksi
Tiedätkö, miten kiivi kannattaisi oikeasti kuoria? Videolla näytetään helppo niksi!
Kiivi on monelle suomalaiselle tuttu hedelmä, jonka paras sesonki on meillä joulukuusta huhtikuuhun. Hedelmä sopii syötäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi raaka-aineeksi salaatteihin ja jälkiruokiin. Kiivin sisältämät entsyymit toimivat hyvin myös lihan tai kalan mureuttajana.
Osa kiivin ravinteista on hedelmän kuoressa. Moni ei olekaan tullut ajatelleeksi, että kiivin voi itse asiassa nauttia kuorineen.Tässä tapauksessa kannattaa suosia luomua ja pestä hedelmä huolellisesti.
Jos kuitenkin haluat kuoria kiivin, on hommaan olemassa todella helppo tekniikka.
Katso yllä olevalta videolta nopea ja helppo ohje kiivin kuorimiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät