Uneksitko spagetti bolognesesta, mutta pitkä haudutusaika ei houkuta? Jos vastauksesi on kyllä, tämä pikabolognesen resepti on juuri sinua varten! Maukas, täyttävä ja ruokahimot tyydyttävä bolognesekastike syntyy todella nopeasti – jopa alle 20 minuutissa.
Spagetti bolognese on klassikkoruoka – ja hyvästä syystä! Se on ruokalaji, joka maistuu koko perheelle ikään katsomatta.
Tässä reseptissä bolognesekastike valmistetaan vähärasvaisesta broilerin jauhelihasta, ja mukaan lisätään aimo annos vähäkalorisia ja terveellisiä kasviksia. Hyvän ravintosisällön lisäksi nopeus on tämän reseptin ehdottomia valttikortteja. Maukas kastike valmistuu nimittäin pastan kiehuessa.
LUE MYÖS: Tiesitkö? Näin saat spagetit keitettyä jopa puolet nopeammin
20 minuutin broileribolognese
900 g säilyketomaatteja
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 iso punasipuli hienonnettuna
1 iso kesäkurpitsa kuutioituna
450 g broilerin jauhelihaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl kokonaisia fenkolin siemeniä
1 rkl kuivattua oreganoa
1 rkl kuivattua basilikaa
suolaa ja pippuria oman maun mukaan
Koristeluun: tuoreita basilikan lehtiä ja parmesaaniraastetta
