Tehokuuri saa nesteet liikkeelle – tällä juomalla pääset eroon turvotuksesta!

shutterstock_139565861
Shutterstock

Haluatko viikossa eroon turvotuksesta?

Suurin pudottaja -ohjelmasta tutun valmentajan Jillian Michaelsin viikon puhdistuskuuri saa nesteet liikkeelle ja turvotuksen katoamaan. Kuuri pelastaa, kun esimerkiksi tärkeät juhlat lähestyvät ja vaatteet kiristävät epämiellyttävästi.

Puhdistava juoma

Tarvitset:

1,8 l vettä

1 rkl sokeroimatonta karpalomehua

1 rkl voikukan juuresta tehtyä teetä

2 rkl tuoretta sitruunamehua

Valmistusohje:

Uuta tee kiehuvaan veteen ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Yhdistä kaikki ainekset juomaan ja säilytä jääkaapissa. Juo juoma päivän aikana ja valmista joka päiväksi uusi erä. Juo juomaa viikon ajan.

Mitä hyötyä juomasta on?

Karpalomehu edesauttaa virtsateiden hyvinvointia ja saattaa auttaa tulehdusten estämisessä. Voikukka puolestaan aktivoi ruoansulatusta ja auttaa siten kehoa puhdistumaan. Sitruunamehu tasapainottaa kehon PH-arvoja ja taistelee tulehduksia vastaan. Sitruuna myös nostaa energiatasoja ja auttaa pitämään keskittymiskyvyn yllä. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!