Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Tee itse superherkullinen friteeraustaikina: "Parempi kuin netin useimmat ohjeet"

Jani Kinnunen
Julkaistu 30.07.2017 17:03

MTV LIFESTYLE

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen jakaa blogissaan erityisen hyvän friteeraustaikinan reseptin.

Jani Kinnunen tunnustautuu blogissaan etenkin friteerattujen kasvisten ystäväksi. Puutarhasta löytyneiden, syötäväksi kelpaavien kurpitsankukkien innoittamana Kinnunen kehitti friteeraustaikinan, joka on rasvaisuudestaan huolimatta ilmavaa.

– Muotoilin ohjeista omani ja siitä tuli erittäin hyvä ja parempi kuin aiemmin kertomani, Kinnunen toteaa.

– Haluan frittiherkkua verhoavan taikinan taikinan olevan ilmavan rapsakka ja maukas. Tämä ei ole vielä täydellinen, mutta se paras, mitä olen saanut aikaan ja reippaasti parempi kuin netin useimmat ohjeet ovat, hän jatkaa.

Bloggaaja vinkkaa, että hänen taikinallaan voi verhota huoletta kaikenlaisia herkkuja uppopaistoa silmällä pitäen.

– Itse olin onnellisessa asemassa ja pääsin noukkimaan tusinan verran puutarhan kurpitsankukkia fritattavaksi, Kinnunen kertoo.

Katso Jani Kinnusen frittitaikinaresepti Sivumaku-blogista täältä.

Lisää aiheesta:

Anun mahtava piirakka pakastealtaan valmistaikinasta yllätti juontajankin: "Tämähän näyttää helpolta"Hanna vinkkaa itkettävän herkullisen pastan, joka on täydellinen arkiruoka: "Jäätävän hyvää"Ruokabloggari lorautti pastan joukkoon vodkaa ja ällistyi – supermaukas lopputulos sai jopa periaatteet horjumaanRuokabloggarin superhyvä burgeri vie syöjänsä makumatkalle – tätä helpommalla korealaisen ruoan kanssa on vaikea päästä!Kesän hittiresepti on valmis: Ravintorikas ja huikean hyvä – pääraaka-aineen saat ilmaiseksi!Ruokabloggaaja hehkuttaa kevään suosikkiraaka-ainetta: "Vedän joka vuosi siitä överit"
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • Eilen17:14
    Ruoka

    100 päivää jouluun! Näin saat joulukonvehteja yli puolet halvemmalla

  • Eilen11:01
    Ruoka

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • Eilen07:45
    Ruoka

    Kaurapuuron joukkoon kannattaa nyt laittaa yksi ainesosa

  • 14.9.20:00
    Sienet

    Sienikori täynnä? Näin tunnistat ja käsittelet sienet oikein

  • 14.9.17:33
    Ruoka

    Kakkuleipuri antoi asiakkaalle tilauksen ja pyysi anteeksi – pian selvisi syy