Tee itse proteiinipitoisia banaanipannareita – tämä herkku on terveellistä!
Gluteenittomat banaanipannukakut sopivat ihanasti päivään kuin päivään – kokeile herkullista reseptiä!
Allt om Mat -sivuston banaanipannariresepti on herkullinen ja terveellinen tapa palkita itseään.
Gluteenittomat banaanipannarit:
(2 henkilölle)
1 kypsä banaani
1 muna
1,2 dl riisijauhoja
1/2 rkl pellavansiemeniä
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
1/3 sitruunan kuori
2 rkl voita tai rypsiöljyä
Tarjoiluun:
1 banaani, kypsä
1/2 granaattiomena
1 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl vaahterasiirappia
1. Kuori ja muussaa banaani kulhoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.
2. Paista letut voissa noin minuutti per puoli.
3. Tarjoile viipaloidun banaanin, granaattiomenan, jogurtin ja vaahterasiirapin kanssa.
Video: Testaa myös terveellinen korvike jäätelölle.
Lähde: Allt om Mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan