Tee itse "Nutellaa" – tarvitset vain kolme ainesosaa!
Tiesitkö, että kuuluisaa suklaalevitettä, Nutellaa, voi valmistaa myös kotioloissa, eikä sen loihtimiseen tarvita kuin kolme ainesosaa!
Maailmankuulu suklaalevite valmistuu myös kotioloissa, eikä helpon version valmistaminen levitteestä ole vaikeaa. Kokeile rohkeasti herkullista reseptiä, jossa maun salaisuutena toimivat hasselpähkinävoi, kaakao sekä hunaja tai vaahterasiirappi.
Itsetehty "Nutella"
1,2 dl hasselpähkinävoita
1–2 rkl makeuttamatonta kaakaojauhetta
1–2 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
Sekoita kulhossa hasselpähkinävoi sekä kaakaojauhe haarukalla.
Lisää joukkoon hunaja tai vaahterasiirappi.
Jos levitteen koostumus on turhan tuhti, lisää joukkoon aavistus hasselpähkinäöljyä, saksanpähkinäöljyä tai kookosöljyä.
Lähde: Realfoodkosher.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan