Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täydelliset paistetut kananmunat ja rapsakat pekonit valmistuvat helposti – näin onnistut!

Kananmunat ja pekoni muodostavat yhdessä klassikkoaamupalan.
Kananmunat ja pekoni muodostavat yhdessä klassikkoaamupalan.
Julkaistu 22.05.2016 09:33

MTV LIFESTYLE

Kananmunista ja pekonista valmistuu klassikkoaamupala, josta nautitaan perinteisesti hotellien buffet-aamiaisilla. Oikeilla vinkeillä valmistetut kananmunat ja pekonit vetävät vertoja hotelleissa tarjoilluille aamupaloille.

Kananmunat sipulirenkaissa

Jos kananmunista haluaa paistaa muodoltaan mahdollisimman kauniita, kannattaa avuksi ottaa suurikokoinen sipuli. Kun kananmunat paistaa sipulirenkaan sisällä, syntyy lopputuloksena erityisen siistejä paistettuja munia, joihin sipuli tuo lisämakua.

Leikkaa ensin sipulista renkaita. Asettele renkaat paistinpannulle, johon on ensin lisätty hieman rasvaa. Riko munat sipulirenkaiden sisään. Paista niin kauan, kunnes keltuaisen koostumus on oman maun mukainen. Lisää halutessasi ripaus suolaa.

Katso videolta, kuinka kananmunat paistetaan sipulirenkaissa!

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Rapsakat pekonit uunissa

Pekonien paistaminen on ehdottomasti kaiken sen vaivan arvoista puuhaa, mutta erityisen helpolla pääsee, jos pekonit kypsentää uunissa. Paistoaikaa voi muuttaa sen mukaan, kuinka rapsakasta pekonista pitää. 

Asettele pekonisiivut uuniastialle. Paista noin 15 minuuttia 200 asteessa. Herkuttele!

Katso videolta, kuinka pekonit valmistuvat uunissa!

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Keittiömestarin nerokas kahviniksi takaa täydellisen lopputuloksen: ”Tekee pekonista vieläkin herkullisempaa”Taatusti rapea lopputulos ilman sotkua – onko tässä kaikkien aikojen helpoin tapa paistaa pekonia? Uskomattoman helpot niksit muuttavat käsityksesi kananmunien paistamisesta – näitä kokkien ohjeita et ole vielä kokeillut!Täydellisen rapea lopputulos vähällä vaivalla – tämä on ehdottomasti paras tapa kypsentää pekoniVastustamaton herkku! Karamellisoitu pekoni kruunaa viikonloppuaamusi Nauti pekonin mausta ilman lihaa – poimi talteen herkullinen resepti
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • Eilen17:11
    Ravintolat

    Legendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseen

  • Eilen13:35
    Ruoka

    Suomen paras makkara on valittu – oletko maistanut?

  • Eilen10:39
    Ravintolat

    Tunnettu ravintola sulki ovensa Helsingissä

  • Eilen09:51
    Ruoka

    47 vuoden uralle karu loppu – Ben & Jerry'sin perustaja eroaa

  • Eilen07:46
    Ruoka

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!