Täydellinen smoothie laihduttajalle – nopeuttaa aineenvaihduntaa

Shutterstock

Omenoilla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia ja mikä olisikaan parempi ajankohta käyttää omenoita päivittäisen smoothien valmistuksessa kuin syksy?

Omenat sisältävät valtavasti antioksidantteja, flavonoideja ja ravintokuitua. Omenat ovat laihduttajalle erityisen sopivaa myös herkkua siksi, että niiden nauttiminen vauhdittaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa kehoa. Herkullisessa smoothiessa omenaa on helppo syödä päivittäin.

Omenankuoret sisältävät paljon vitamiineja, mutta halutessaan omenan voi kuoria ennen kuin se lisätään smoothieen. Omenan kara kannattaa poistaa huolellisesti ennen smoothien valmistamista. Omenanpalat on hyvä kuutioida ennen kuin ne laitetaan smoothien joukkoon.

Ihana omenasmoothie

2 annosta

1,2 dlomenamehua
1,8 dlomenakuutioita
1,8 dlvähärasvaista vaniljajogurttia
puolikas banaani
ripauskanelia tai muskottipähkinää

1. Kaada omenamehu tehosekoittimeen.

2. Kaada loput ainekset omenamehun joukkoon ja sekoita, kunnes smoothie on koostumukseltaan miellyttävää.

3. Nauti!

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja