Tätä kebabkastiketta kannattaa kokeilla! Pikaruokaa parhaimmillaan

kebabia-ja-tomaattikastiketta-1-221019_Z720104-Edit-large
Kotitekoinen kebabkastike on helppo valmistaa! MTV

Nyt on helppo kebabkastike! Kokeile Katin tomaattista kastiketta valmiille kebabille.

Jos sushi on nyt Suomessa suosittua pikaruokaa, niin on myös kebab. Iltalehti kertoi aiemmin tänä vuonna, että ABC-huoltoasemien hittiannokseksi on yllättäen noussut kebab, ja se on suosiossaan ylittänyt jopa legendaarisen lehtipihvin. Oman kebabravintolansa perusti syksyllä myös burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi, joten ruokalaji on nyt selkeästi pinnalla. 

Itse tehty tomaattinen kebabkastike

Maistuvaa kebabia voi nautiskella myös kotioloissa, kun keittelee kebablihoille tomaattisen kastikkeen. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa oman ohjeensa herkulliseen kebabsoosiin.

– Kebabia löydät jo useimpien kauppojen pakastealtaista. Valmista seuraksi maistuva tomaattikastike ja tarjoa vaikka viikonloppuherkuksi raikkaan salaatin ja riisin tai ranskanperunoiden kanssa, Kati vinkkaa.

Tomaattikastikkeen valmistaminen kebabille on todella simppeliä. Kokeile vaikka itse!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja